Benieuwd naar wie we zijn?

We vertellen je graag wat meer over ons.

Zorgeloos opbrengstvastgoed sinds 1975

In het midden van de vorige eeuw verloren heel wat vakantiegangers hun hart aan de Belgische Kust. Ze gingen er op zoek naar een degelijk vakantieverblijf, maar uiteindelijk draaide hun geluk uit in één grote ergernis. Door de drukte van hun dagelijkse leven waren zij nauwelijks aanwezig in hun vakantieverblijf. Tegelijkertijd stapelden de kosten zich op én rendeerde hun tweede verblijf helemaal niet.

Daarom gingen wij op zoek naar de oplossing voor dit probleem, en brachten zo het beste van twee werelden samen. Enerzijds hadden de eigenaars een degelijk, betaalbaar vakantiehuis waar ze altijd tot rust kunnen komen, anderzijds konden ze rekenen op een extra inkomen wanneer zij geen tijd hadden voor hun eigendom. Holiday Suites was geboren!

In de jaren die volgden bleven we niet alleen groeien, we zorgden voor een revolutie in de vastgoedmarkt. Want wie een Holiday Suite heeft, weet dat hij kan rekenen op:


  • Zorgeloos vastgoedbeheer
  • De allerbeste prijs
  • Persoonlijk advies bij vermogensplanning
  • Gezond rendement én de juiste garanties
  • Mogelijkheid tot gratis vakanties bij andere Holiday Suites
  • Topliggingen met zicht op meerwaarde
  • Belastingvoordeel door erfpacht

Erkende, ervaren partners

Door onze jarenlange ervaring konden we ons laten omringen door betrouwbare en erkende partners. Onze partners zijn niet alleen klinkende namen uit de vastgoed- en reissector, maar tegelijkertijd ook mensen met kennis van de zaken waar ze dag in dag uit mee bezig zijn.

Een gouden team

Al sinds dag één bouwen we aan een sterk en hecht team. Een team dat bestaat uit mensen die weten hoe ze hun klanten gelukkig kunnen maken, en mensen die leven om meerwaarde te bieden aan iedere klant.