Blog

  • Auteur: bram
  • Datum: 19 januari 2016

Holiday Suites Westende: Schenking: 10.000 euro aan Make-A-Wish® Belgium!

Donderdag 14 januari werd een eerste cheque van 10.000 euro overhandigd aan Make-A-Wish naar aanleiding van de uitverkoop van de eerste fase.

“De verkoop van de residenties loopt erg goed en daarvan willen we nu ook anderen laten meegenieten”, legt Gunther Van de Walle, verkoopsleider bij Twin Properties uit. “We zijn namelijk een sociaal geëngageerd bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt. Dat indachtig, werd onder meer beslist om een geldbedrag te schenken aan het goede doel.

”De projectontwikkelaar kwam daarvoor op de proppen met een niet-alledaags initiatief. “De keuze voor onze steun viel op Make-A-Wish Belgium Vlaanderen, de bekende organisatie die de hartenwensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte vervult”, gaat Van de Walle verder.

“We zijn heel tevreden. Dit betekent voor ons heel veel”, zegt Willem Geysen van Make-A-Wish. “Vorig jaar vervulden we in Vlaanderen 161 kinderwensen. Daar zullen er nu dankzij dit prachtig initiatief heel wat bijkomen.”